شماره 653گزیده مطالب

ترک تحصیل 3میلیونی در راه است

گزیده مطالب شماره 653

آرمان ملی: «سه و نیم‌میلیون دانش‌آموز دسترسی به هیچ‌وسیله هوشمندی ندارند و نمی‌توانند در کلاس‌های مجازی مدارس شرکت کنند و به همین دلیل خطر ترک تحصیل آنها وجود دارد.» این خبری است که وزیر آموزش و پرورش در حاشیه برگزاری نهمین نشست شورای هماهنگی ارتقای شاخص‌های آموزشی و پرورشی مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته به خبرنگاران داده و گفته باید تا شروع سال تحصیلی برای این مسأله فکری کنیم. شروع سال تحصیلی یک‌ماه دیگر است؛ یعنی نیمه شهریور و رئیس ستاد ثبت‌نام مدارس وزارت آموزش و پرورش گفته که این آمار از خوداظهاری دانش‌آموزان در زمان ثبت‌نام و همچنین گزارش معلمان در استان‌های مختلف به‌دست آمده است. حالا آموزش و پرورش برای حل این معضل در یک‌ماه باقی‌مانده می‌خواهد چه کند و چگونه می‌خواهد جلوی کاهش نرخ پوشش تحصیلی را در ایران بگیرد؟

محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش، اول از همه رفته سراغ ظرفیت نیکوکاران و گفته که «خیران مدرسه‌ساز می‌توانند با تمرکز بر خرید تبلت برای دانش‌آموزان، مدارس را به خانه نیازمندان ببرند.» بعد از آن هم با نهادهای اقتصادی مانند بنیاد برکت، بانک‌ها، شرکت پتروشیمی، سازمان برنامه و بودجه، بنیاد مستضعفان جلسه گذاشته و از آنها درخواست کمک برای تهیه تبلت دانش‌آموزی کرده است. حاجی میرزایی گفته در کنار این فراخوان برای خرید تبلت دانش‌آموزی، «به همه مدارس ابلاغ کردیم تا برای تک‌تک دانش‌آموزان برنامه ویژه‌ای را طراحی و وضعیت هر دانش‌آموز را تا قبل از 15 شهریور مشخص کنند که آیا این دانش‌آموز قادر به دریافت آموزش‌های مجازی هست یا خیر و این موضوع را اعلام کنند». در این بین حمیدرضا رخشانی، مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان گفته است: 40‌درصد مردم در سیستان و بلوچستان به اینترنت و بسترهای مخابراتی دسترسی ندارند. عمده مشکل ما در استان سیستان و بلوچستان به این برمی‌گردد که بسترهای اینترنت و زیرساخت‌های مخابراتی ضعیف است. از لحاظ اینترنت و بسترهای مخابراتی نیز حدود 60‌درصد مردم در سیستان و بلوچستان به آن دسترسی دارند و 40‌درصد باقی‌مانده دسترسی ندارند.

3 میلیون دانش‌آموز تبلت ندارند
ایسنا: معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سه میلیون و 225 هزار دانش‌آموز را به تفکیک منطقه و مدرسه شناسایی کردیم که به دلیل نداشتن دستگاه هوشمند و عدم دسترسی به گوشی و تبلت امکان استفاده از آموزش‌های مجازی را نداشتند گفت: هزینه ساخت یک مدرسه زیاد است اما یک تبلت دانش‌آموزی با 1.5 میلیون تومان هزینه می‌تواند آموزش با کیفیت را در اختیار یک دانش‌آموز محروم قرار دهد. رضوان حکیم‌زاده ادامه داد: علاوه بر این دانش‌آموزان اتباع هم هستند که به این آمار اضافه می‌شوند و امیدوارم کمیساریای عالی پناهندگان نقش خودش را ایفا کند.

لینک کوتاه: http://ayenehyazd.ir/5QqeI

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا